Perlis PMR Trial Paper (玻璃士PMR预考考卷)

Bahasa Cina 1
Bahasa Cina 2
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Bahasa Inggeris Answer
Sejarah
Sejarah Answer
Geografi
Geografi Answer
Science
Science Answer
Kemahiran Hidup T
Kemahiran Hidup ERT
Kemahiran Hidup Perdagangan
Mathematics
Mathematics Answer
Pendidikan Islam
Pendidikan Islam Answer
Bahasa Arab
Bahasa Arab Answer

7 Responses

  1. oit…. awat susah sgt nak download…………. korang leh tlg send kan tak sume soklan kat aku.

  2. {budakbegau} Untuk pengetahuan adik/abang/kakak ni, adalah agak memenatkan, kalau saya nak ‘attachkan’ semua paper yang ada, dah hantar kat anda. Paper yang ada bukan sehelai dua, tetapi mencecah ratusan. Harap maklum

  3. boleh x tlg hantarkan semua past year papers PMR (termasuk sbjk bc) ke email saye? meera_winx@hotmail.com
    thanks very much.

  4. No answer how to check?

  5. tak de answer punya??

  6. Terima kasih En Admin,
    kepada abc dan Killer LBT, jawapan dah ada dlm buku, cari sendiri la….

  7. When can the answer be upload?
    I wan to check my answer for the Science..
    Pls upload as fast as posible..
    Thx..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: